Forum zespołu Acitivities Pro Gaming
Ostateczny Sqad:
Bols
Tekero
Poncz
No Pain
ch4x
Dudek
yebac
luqass
Subarek
r4ptor
sQnx
Jest wskładzie10 osób. Siebie nie licze bo i tak nie moge grać Prawdopodobie stworzy się drugą Dywizje CS 1.6 ale o tym sie pomysli innym razem .
kto jest sQnx wogle z nami nie gra ;S ch4x tez nie gra ;] trzeba to wziac pod uwage i brac ludzi chetnych do gry ;] i przypilnowalbym jeszcze luqasa
luqas powiedział ze odchodzi (nie ma czasu), na jego miejsce wchodzi kuzmus - potrzeba nam również ludzi którzy myślą, a nie tylko grają skillowo
Moim zdaniem skład jest ok ale moim zdaniem sqnx prawie wogole nie gra nie ma go ..... i to fakt trzeba ludzi ktorzy nie graja skillowo ale tez taktycznie tak jak ja.Staram sie grac typowe TP.
Moim zdaniem powinnismy miec dwie dywizje i bedzie po problemie.Jedna podstawowa bardziej grajaca skillowa i bardziej pro.Ktora gra zawsze ze soba moim zdaniem
Pierwsza dywizja powinna wyglądać tak"
-Tekero
-Dudek
-No Pa!n
-Pooncz
-Yebac
A druga dywizja wg. wlasnego uznania.Pozdro
Aha no i rezerwa powinna byc taka raptor i subar bo ogarniaja.
Ostatnio edytowany przez Dudek (2008-10-09 20:07:28)
Sorry pomylka nie chce grac w pierwszymm skladzie bo nie chce zeby wystepowaly jakies problemy z zarzadzaniem ludzmi i zeby nie bylo klotni:
Pierwszy sklad"
-tekero
-poncz
-no pain
-subarek
-ch4x albo raptor
Jakbym był wredny to bym sie pluł aze jako CL nie ma mnie w podstawie... Ale jak wiadomo moj net ma odchyły wiec looz
Podstawa :
Tekero
Poncz
Dudek
Yebac
No Pain
Subar , raptor
Bte. Jak bedemiał ormalnego neta mam nadzieje ze załapie sie na podst xD
Ostatnio edytowany przez BolS (2008-10-09 21:07:27)
1 sklad
Dudek (ogarnia tim)
Pajn (zabbójca)
Subarek (zamiast tekera)
yebac (zadko dospteny do gry) w jego miejsce moze grac raptor ( famas slayer )
poncz (kup mikrofon)
ja sie na jakis czas zawieszam, mam nadzieje ze duzo sie nie zmieni jak kiedys pozwolicie mi wrocic a zmieni sie jedno ;] nie bedzie takiego burdelu ;] bo teraz kazdy sie kloci kto ma grac, bo ten ma 13 lat i ma glos jak panienka ;] dla mnie to jest zalosne my gramy dla siebie a nie dla kogos i co my kurwa mamy pokazywac komu jaki mam tim ? ogarnicjie sie!!! jak bym mial 11 lat a gral jak gram to byscie tez ze mna nie grali ? i macie grac swoje bez wzgledu na wiek czy to kurwa jest tekero czy jokero jest tak samo wazny jak kazdy, pewnie mysliscie ze sie stawiam za subarkiem, bo tak bo czlowiek ma skilla gra TP i co najwazniejsze ma checi do gry. I zycze powodzenia wam w tych ligach co zaczynacie, a tobie szparek doradze zebys walczyl o swoje bo tu nikt nie jest wazniejszy od kogos, nie ma ze on gra lepiej on gra gorzej razem tworzymy grupe ludzi ktorzy beda brani kiedys za APG a nie za tekero i poncz to dobrzi sa a reszta to boty(przyklad), nie tak nie bedzie beda mowic o calej druzynie. Mowie tu szczegolnie do bolsa ktory wogle z nami nie gra a chce kogos wyjebac ? pff kurwa najpierw kup sobie internet potem wez wloz troche serca w ten team, a potem pogadamy kogo mozna odwolac, co do sQnx'a jestem na nie,i jeszcze ch4x bay tez powinien zaliczyc narazie wam;* Good Luck and Have Fun !
Ostatnio edytowany przez tekero (2008-10-10 13:42:18)
Tekero wez ogarij. Co ja nie wkladam serca ? Chce dlateamu jak najlepiej a sprawa zSubarkiem juz wyjasniona CZemu sie zawieszasz? Oo a co do wkladu serca to weic ze robie wszystko zeby team był jak najlepszy ale niestety praca nie pozawala mi poswiecictemu zbyt uzo uwagi
ale Wiedz ze to siezmieni