Forum zespołu Acitivities Pro Gaming
de_train - Pierwsza nasza mapa na ktorej jak wiadomo nie szlo dobrze:/ jest to mapa ktora jest dla wiekszosci ciezka do ogarniecia wiec rozumiem wasza decyzje o zmianie!!
de_nuke- Tak jak powiedział dudek jest to mapa ograna ale czy widzicie w tym problem zeby ogarnąć ja lepiej od innych ?? Bo ja np nie!!!
de_inferno- Rowniez mapa ktora jest ograna przez wszystkich , i moim zdaniem jest to mapa rownie popularna co d2 wiec
Podsumowując: Zmieniacie mapy jak rekawiczki!! Co prowadzi do tego ze nigdy nie ogarniecie "SWOJEJ" mapy!!! Grajcie cały czas jedna !! Wygracie-zajebiście , Przegracie - Trudno ale spoko > Poprawicie swoje błedy i bedzie good.
Drugim krokiem jest mapa ktorej nie graja na CW Taka mapajest według mnie cpl_mill.
Jest to mapa prosta do ogarniecia a jednoczesnie pozwala na wiele zarowno w CT jak i TT przu dobrym ogarze i treningach bedzie zajebiście!!
\
Mogłbym w chuj jeszcze pisać tylko ze dudek mi mowi ze chce isc spac bo Go Babka zajebie P
Przemyślcie to co napisałem
ostatnio gralismy 1 raz de_tuscan z niemcami i jakos poszlo.. nom ale mniejsza jak juz zaczelismy od tego trejna to moze przy nim zostac ?