Forum zespołu Acitivities Pro Gaming
Zaczęliśmy grać mirc'a. Widać, że stawiamy opór i mamy potencjał jednak możemy to zmienić (na plus) poprzez treningi. Do prowadzenia treningów zobowiązał się Bols, przeprowadzał by on je 2 razy w tygodniu (kiedy? to jeszcze ustalimy). Na treningach stawiało by się całe APG (ok. 9 osób) dzięki czemu drużyna wykonująca jakieś tam założenia taktyczne będzie miała z kim walczyć, bo takie trenowanie na sucho wiele nie da.
W tym temacie proszę o wypisywanie dni w które możecie spotkać się i potrenować, jak będziemy mieli tą rozpiskę ułożymy jakiś harmonogram.
Co do Bolsa, przedstawię Ci moją koncepcję prowadzenia treningów i przestawisz swoją opinie co do niej.
W tym temacie będą zamieszczane tematy z datą najbliższego treningu, jego celowi i po treningowych opiniach (wszystkich!!!!).
To tyle, GL HF :]
No to good jeszcze tylko niech cos pozostali napisza bo jakby nie było to tez musze sobie czas zarezerwowac wiec pisac mi tu terminy !!!!
ja nie moge w poniedzialek wtorek sroda czwartek soboty i swieta pozdrowienia dla tych ktorzy sie za to wzieli : o mapa klanowa trajn i bez zadnych dyskusji ciao
OMG niech kazdy napisze termin a ja sie dostosuje !! tylko nie wiem czy to wypali bo kurwa moj net jest smieszny !!!